CHRISTMAS GOODIES

christmas goodies 2

Ik had geen inspiratie en dacht ‘gogh: ik lees eens in een boekske wat de tips zijn’. De titel: Kerstshoppen in Parijs en Aken. Je kent het wel: De redactie gaat dan een dagje op stap en komt terug met -een mooie zijden sjaal voor de mama- 90 euro-een horloge voor manlief-120 euro- een ketting voor dochter B. 30 euro… SERIOUSLY? Is er iemand die zoveel geld uitgeeft voor de kerstcadeau’s? Of ben ik de enige die dit nogal zot vind?

Bij deze enkele tips die wel realistisch zijn, waarbij je zo duur kunt gaan als je zelf wilt, spullen die je zowat overal vindt en tis ook genen brol.

1. Een vogelhuisje

Ik ben fan van klassieke cadeau’s zoals een bierpakket of een goed kookboek. Je kunt ze makkelijk vinden, bijna iedereen is er tevreden mee. Okee, het is amper origineel, maar ja..

Een vogelhuisje is ook zo iets. Het is altijd plezant om die op te hangen, vogeltjes hebben het nodig in de winter en dat is iets wat een mens toch niet snel zelf koopt. Wil je dan toch wat origineler uit de hoek komen, koop dan een vlinderhuisje of heb je te veel geld koop dan een fancy keramiek huisje. of een vogelappartement.

2. Vleesthermometer

Voor de broer,schoonbroer of papa die graag bbq’n kun je een vleesthermometer kopen. Ik vond dat altijd wat overbodig tot mijn schoonbroer eens een gebraadje heeft gemaakt op de bbq; perfect gebakken vanbinnen.. en hoe kan je dat nu weten zonder zo’n thermometer?

http://www.dille-kamille.be/nl/shop/c/103/a/737/braadthermometer

3.De onderlegger

Het ideale cadeau om de kinders stil te krijgen aan de kersttafel. Clodette heeft er 2, je kunt er zowel hoofdstuk 2 als 1 kopen. Het zijn verhalen  waar je ook her en der wat kunt op kleuren… ideaal. Je vind die bijvoorbeeld in de Piet Moodshop.

Zoek je er eentje voor de kleintjes die nog niet kunnen lezen? of wil je iets goedkoper? Sissyboy heeft ook zeer leuke kleurplacemats of posters.

http://www.clodette.be/

http://www.sissy-boy.com/

4.Coffee on the go

Niet alleen voor koffie, maar ook voor thee of milkshake is zo’n tas ideaal. Heb je iemand die altijd wat te laat op is om naar het werk te gaan? Die zal er heel blij mee zijn.

Stelton is de meest fancy versie. Maar uiteraard kun je nog goedkopere modellen vinden in thee/koffiewinkels en dan kun je er nog een pak verse gemalen Mokabon koffie bijgeven.

http://www.stelton.com/

http://www.mokabon.be/

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: